Grängesberg - SSK 2-2 (1-1)

Oavgjort trots skador och utvisningar i målsnål match.

Oftast förlorar man när man har fler utvisningsminuter än motståndarlaget. Och oftast förlorar man när man får tre spelare skadade under matchen. Selånger klarade oavgjort borta mot Grängesberg trots att skador och utvisningar ställde till det.

I SSK lär det ha grymtats en del över märkliga beslut från domarteamet där särskilt linjedomarna var pigga på att visa ut spelare i det blåa laget under första halvlek. Men Tobbe Sjödin kunde trycka in en hörna till 1-1 alldeles i slutet av halvleken.

Scenariot återupprepade sig i andra halvlek. Ett mål till Grängesberg och en 81:a kvitterar i slutet. Den här gången var det Martin Linner, som därmed gjorde sitt tredje mål på två matcher.

Noterbart var för övrigt att Fredrik Hansson gjorde comeback i Selånger, så nu har vi två.

Tre spelare i Selångerlägret tvingades alltså ge upp matchen. Det var Jocke Wegar, Mattias Nordin och Alexander Oscarsson. Vi hoppas på återkomst för dessa i nästa match för då kommer nämligen obesegrade Nyborg på besök uppifrån Norrbotten. Det blir spännande.

Till sist rekommenderas sidan elitrapport.se varmt för den bandyintresserade. Här kan man direkt följa Selångers (och många andras) matcher genom snabba uppdateringar från spelarenan. Igår kunde man till exempel se att UNIK hade 5-0 efter 12 minuter hemma mot Härnösand. Ganska bra inledning på säsongen för Uppsalalaget. Det stannade vid 14-3 till slut.

Grängesberg - Selånger 2-2 (1-1)

Grängesberg:
Jonathan Gustavsson, Andreas Hellman

SSK:
Tobias Sjödin, Martin Linner

 

Tidigare matcher

Senaste nyheterna