Hedersmedlemmar valda vid Årsmötet 12 juni

Årsmötet genomfördes den 12 juni på Gärdehov i det nyrenoverade Selångerrummet.

Vid årsmötet valdes bland annat styrelse för det kommande verksamhetsår. Efter inkommen motion om Hedersmedlem, som beslutades att skrivas in i stadgarna paragraf 10. 

På styrelsens rekommendation utsågs Ola Eriksson och Kenneth Bodin till föreningens första hedersmedlemmar.

Till ordförande i föreningen på ett år omvaldes Andreas Ljungström och som kassör omvaldes Ulf Kristoffersson, även han på ett år. Vi välkomnar Östen Sundin och Anders Fällström som valdes in på nyval som ordinarie ledamöter på två år tillsammans med Martin Odmark som sitter kvar ett år till. Maria Dahlin och Ungdomskommittén omvaldes som suppleant tillsammans med Peter Norberg på ett år vardera.

Vi passar på att tacka Eric Öckerstedt som valt att snöra på sig skridskorna och återgå som aktiv spelare för hans år i styrelsen.

Protokoll och övriga dokument från årsmötet finns nu tillgänglig.

Trevlig sommar så ses vi på Gärdehov i höst.

Hälsningar
Styrelsen

Kommentera gärna:

 • Andreas Ljungström • 31 juli 2023 14:19:54
  Hej!

  Tack för ditt inlägg.

  Som det står i inledningen av verksamhetsberättelsen har inte a-lagets resultat varit som vi önskat men vi har haft stora framgångar
  utvecklingsmässigt. Vi har lotsat in flera nya spelare varav många egna unga spelare samtidigt som vi försöker bygga ett spelsystem
  för framtiden och det tar tid.

  Du är varmt välkommen att engagera dig i föreningen eller komma på nästa årsmöte för att få svar på dina frågor

  MVH
  Andreas Ljungström
  Selånger Bandy
 • Lejf Johansson • 13 juli 2023 14:36:01
  Hej där! Som boende på annan ort sedan 35 år är det inte så lätt hålla sig uppdaterad om SSK's a-lags bedrifter. Eller på senare år brist på bedrifter. Läser man verksamhetsberättelsen för säsongen 22/23, som jag gjort, står det mycket om barn och ungdomslagen, både pojk och flick. Och det är ju lovvärt. Verkar dock vara brist både på spelare och ledare. Jag ksn dock inte se en rad ö.h.t. om a-lagets bedrifter i div.1. Om inga lag självmant lämnat serien inför nästa säsong torde a-laget gjort sitt i div.1. Var inte detta värt att nämnas i verksamhetsberättelsen?
  Vad beror detta moras på? Vart finns gränsen för a-laget? Varför fylls det inte på med fler ungfomspelare i ett bottelag i div.1? Är kvalitén för dålig?
  Finns det verkligen förutsättningar för en bandyhall på Gärde med ett a-lag i div.2 och en ungdomsverksamhet som håller tveksam kvalitet? Många frågor som jsg hoppas få några svar på.
  Hälsningar
  Lejf Johansson
  Falun

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter