Tre klara för nästa säsong

Maratonmannen. Maratonmannen.

Sportkommittén med Patrik Åsell i spetsen har satt igång sitt arbete med nästa år A-lagstrupp. Den här veckan har tre spelare gett klartecken för en fortsättning. Och inte bara i ett år.

 

Jim Norberg som kom in sent i årets trupp har skrivit på ett tvåårskontrakt.

 

- Det ska bli riktigt kul att vara med från början nästa säsong, sade den rödlätte ljusdalingen i bilen på väg hem från kvällens träning. Och han lägger inga fingrar emellan när det gäller försäsongsträningen: I början av juni är det Jim som ställer sig på startlinjen till Stockholm Maraton.

 

André Sjödin-Granzell kom ju in ännu senare än Jim, då han i mitten av januari flyttade hem från Västerås och Tillberga. Han är också värre än Jimpa när det gäller kontraktslängden. Tre års spel för Selånger har virlvelvinden från Sörberge bestämt sig för. Tackar, tackar!

 

Eric Öckerstedt anslöt inte alls in sent till truppen den senaste säsongen. Snarare var han först in av alla och har knappt missat en träning sedan dess. Nr 55 ger alltid järnet. Det är bara för oss andra att hänga på - i minst två år till...

 

Samtal har också inletts med Peter Hansson. Klubben vill skriva ett kontrakt på 10 år, men Hansson är mer intresserad av det symboliska 99 år. Förhandlingarna låste sig på ett tidigt stadium och oberoende medlare har kallats in från Svenska Bandyförbundet. Nattmangling att vänta.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna