Februarivinnaren i Andelslotteriet dragen!

Lotterikontrollant Börje Bergström från Sundsvalls Kommun förrättade på måndagseftermiddagen dragning i Selånger Bandys andelslotteri nr. 1. 

Februari månads vinstnummer blev 61 och lott nummer innehas av Mikael Lundström. Grattis, Micke! 

Micke är känd för A-laget eftersom han då och då dyker upp med sin massagebänk och underliga hjälpmedel för att tortera spelarna. Han bidrar också till skridskosporternas återväxt genom att ha en isbana hemma på gården. 

Vill du också vara med i andelslotteriet? Det är för närvarande fullt, men det finns en kö som går bra att ställa sig i. När det blir tillräckligt många kommer vi börja jobba för att dra igång andelslotteri nr 2. 
Här anmäler du ditt intresse!
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna