Per-Mikael Persson är vår nya ordförande

Selånger Bandy har varit en förening utan ordförande i några år. Nu har det blivit ändring på det när Per-Mikael Persson valdes till vår ordförande på årsmötet. Föreningen har också gått plus det senaste året.

Kassör Hans Jonsson berättade på årsmötet, som ägde rum på First Hotel Strand, att Selånger Bandy gör ett plus med ca 33 000 kr för det gångna räkenskapsåret och omsätter ca 1,1 miljoner kr. Föreningen har några skulder kvar och den största skulden är fortfarande till Intersport. Ett krafttag ska göras under kommande räkenskapsår för att minska skulden till Intersport.

Lämpligen då har marknadskommittén förstärkts för att vi förhoppningsvis ska kunna stärka vår ekonomi. Henrik Leyonberg och Mattias Nordin är nya namn där.

Vid sidan av att Per-Mikael Persson nu har fattat ordförandeklubben hälsar styrelsen också en ny ledamot välkommen. Ingen mindre än Bengt Berglund. Både Bengt och Per-Mikael har barn i Selånger Bandys ungdomsverksamhet.

P.H.
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna