SM herrfinal 22 mars 1981

Idag är det exakt 40 år sedan vi var i SM-final för herrar senast. Vi har under några veckor uppmärksammat våra bedrifter på både dam och herrsidan.
Men vi vill nu även passa på att lyfta blicken och titta framåt, för vår dröm och vårt mål är fortsatt att nå till Allsvenskan med vårt A-lag. Det är dock inget som sker över en natt eller över 30år!
Vår plan är att bygga upp en stabil ungdomsverksamhet där bandyn blir ett självklart idrottsval bland Sundsvalls ungdomar. Därigenom få en stomme att bygga vidare på in i A-laget.

För att nå dit och sen vidare till toppen så krävs ett hårt ideellt arbete med att bygga grunden, skapa glädje, glöd och gemenskap inom föreningen men även ha bra samarbetspartners i näringslivet - vill du bli vår partner så hör gärna av dig!

I väntan på att vi kommer upp igen så går det ju ändå att njuta av härlig bandy, missa inte årets SM-finalmatcher 27 matcher - de visas via SVT play.

Vi vill ju naturligtvis även idag uppmärksamma att det är på dagen 40år sedan SM finalen för herrar. Uppmärksammar det gör vi genom att ge er en artikel som skrevs i Expressen ifjol, om våra bandy bedrifter, De hånade oss - vi var utdömda av alla experter.

Men inget är väl bättre än att få en repris på den underbar hyllningsvideo undertecknad Lars Bygdén.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter