Nya namn i A-lagets ledarstab

Det är inte bara bland spelarna det skett omkastningar inför A-lagets kommande säsong i Allsvenskan norra. Även på ledarsidan blir det en ny konstellation när Christer Eriksson och Jonas Rönnqvist nu gör entré.

I början på maj stod det klart att vår mångåriga materialförvaltare Bengt "Fia" Vängberg lämnar sin post för ett tränaruppdrag i Söråker. Vi måste rikta ett något senkommet tack till "Fia". Tack för din alltid pålitliga insats! Och lycka till i "Löta"!

Som huvudmaterialare kliver istället Jonas Rönnqvist in. En kille som, precis som "Fia" en gång, varit aktiv som spelare i Söråker, men Selånger är moderklubben. Sedan ett par år tillbaka ligger skridskorna på hyllan och nu vill han ta den här rollen i SSK:s ledarstab.

Till kommande säsong får laget även en assisterande tränare, vilket vi inte hade i vintras. Den positionen tar Christer Eriksson. "Christos" är framför allt bekant som fotbollsspelare här i distriktet, men har spelat några matcher med SSK de senaste säsongerna.

Sportkommittén pratar med ett par personer till om att finnas med som materialar-resurs och massör kommande säsong. Vi får återkomma om detta.

Ledarkonstellationen just nu:
Alexander Zinkevitch, tränare
Christer Eriksson, assisterande tränare
Kenneth Bodin, koordinator
Ola Eriksson, slipare
Jonas Rönnqvist, materialförvaltare
Tomas Nordin, materialförvaltare

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna