Östen Sundin i fint sällskap

Tar plats bland legendarer. Tar plats bland legendarer.

I samband med årets SM-final i bandy samlas namnstarka bandyprofiler och gör upp i Legendarernas match. Profiler som Hans Elis Johansson, Pelle Fosshaug och Bernt ”Bempa” Ericsson kommer och bidrar till folkfesten.

Och vår egen Östen Sundin!

Matchen spelas innan herrarnas SM-finalmatch den 16 mars på Friends Arena.

Norr möter söder och eftersom Thomas Fransson är med i norrlaget får även han anses representera Selånger i det här sammanhanget. Patrik "Putte" Johansson, som även han lirat i SSK, hittar vi dock i det södra laget.

Matchen planeras starta kl 13.00 spelas i 1 x 25 minuter.  

Norra laget: Thomas Fransson (mv), Bernt "Bempa" Ericsson, Ola Johansson, Hans Elis Johansson, Ulf Fredin, Per Fosshaug, Östen Sundin, Hans Åström, Stefan Johansson, Göran ”Dallas” Sedvall, Carl-Erik Askelöf, Elis Johansson, Lars ”Knatten” Olsson.
Ledare: Rolf Käck

Södra laget: Mikael Forsell (mv), Bengt "Pinnen" Ramström, Mikael Arvidsson, Per Togner, Christer Kjellqvist, Kjell Kruse, Jonas Claesson, Ola Fredricson, Patrik Johansson, Sten-Ove ”Putte" Ramberg, Leif Fredblad, Björn-Olle Forsberg.
Ledare: Curt Einarsson  

Svenska Bandyförbundet och Peter Hansson

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna