Nya tag mot Gurraberg

Andrejev spänstar in på vänsterhalven. Andrejev spänstar in på vänsterhalven.

Efter försäsongspremiären mot Falun har A-laget denna helg en ny möjlighet att testa spelare på olika postioner och försöka få till ett spel som håller i Allsvenskan. Gustavsberg står för motståndet i Relitahallen i Uppsala.

I andra halvlek, framför allt, mot Falun sågs ett Selånger som gav bort bollen alltför lättvindigt och därför blev sårbart bakåt. Vi hoppas att spelet blir stabilare ju fler matcher A-laget får innanför västen. 

Några ändringar sen sist är att André tar vänsterhalven och att Edsby-Fille hoppar ett snäpp till höger in på vänsterbacken. Simba tar plats på innermitt och Patrik Eriksson och Kalle Rimér bildar ett östersundskt vingpar brevid Blomman på topp. 

27. Holdo, målvakt
30. Karlsson, målvakt

11. André 3000, vänsterhalv
16. Edsby-Fille, vänsterback
35. Wiström, libero
80. Jimpajen, högerback
44. Toppi, högerhalv

7. Simba, innermitt.
17. Capitano, innermitt.

83. Patrik Eriksson, yttermitt.
21. Blumisch, center
18. Bingo Rimér, yttermitt.

Avbytare:
6. Hannes
10. G
12. Morten
20. NiklasAndersschon
55. Öcke

Avslag 13.00, lördag 21 september.

PDSG!

Kommentera gärna nyheten:

  • Bergelinmuren • 20 september 2013 20:09:01
    Ses i Uppsala yao!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna