Äntligen! Välkommen till en ny säsong!

Många är vi som gått och längtat att säsongen äntligen skall dra igång och nu står vi  där! Våra seniorer samt P16 har redan kommit igång ordentligt men det riktiga startskottet för föreningen sker helgen 19-20/10 då hela föreningen traditionsenligt åker till Rättvik för träningsläger. Under helgen blir det så klart en hel del bandy men lägret är minst lika viktigt för oss då vi kan bygga vidare på den fina stämningen som finns inom Selånger SK Bandy! Troligen är vi ganska ensamma om ett liknande läger där alla lag inkl. A-lag genomför ett gemensamt träningsläger. Det avslutande is-passet där alla är på isen samtidigt är riktigt häftig! Glädje, Glöd & Gemenskap när det är som bäst!

Extra glada är vi över att denna säsong kunna erbjuda gratis Skridsko- och Bandykul! Att vi dessutom, i samarbete med Sportoteket, kan erbjuda gratis utlåning av utrustning känns hur bra som helst! Äntligen har vi hittat ett sätt där vi kan minska klyftorna och ökat möjligheten till en meningsfull och sund fritid för fler barn i Sundsvall .Vi vill vara en förening för alla så detta känns helt rätt!! 

Under våren och sommaren har Selånger tillsammans med HAIK & Söråkers IF träffats för att tillsammans arbeta för att utveckla bandyn i distriktet, vi vill att ännu fler hittar till den fantastiska sporten bandy! Det känns väldigt bra att ha ett gott samarbete med våra grannklubbar. På isen kan vi göra upp om poäng och för en kort stund vara "bittra fiender" men vid sidan av behöver vi varandra för att ta bandyn i distriktet till nästa nivå. 

Om fem år firar föreningen 100 år och därför är det på sin plats att vi drar igång 1924-klubben på allvar igen!  Vi hoppas att just du genom ett medlemskap vill stödja föreningen och på så sätt vara en del av resan framåt!

De senaste åren har det hänt en hel del inom föreningen och nu var det hög tid att låta hemsidan få sig ett lyft. Därför presenterar vi här och nu, lagom till säsongsupptakten, en ny och fräsch hemsida. Vi hopps att ni gillar den lika mycket som vi gör!

Vi ses på Gärdehov!

Øyvind Eriksen, ordf.   
 

Kommentera gärna nyheten:

  • Maria Dahlin • 30 september 2019 19:08:37
    Ser fram emot en härlig säsong!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter