Leyonberg lirar vidare

Simbalainen. Simbalainen.

Granlopojken Henrik Leyonberg, nummer 7, är klar för ännu ett år med Selånger. Vilken i ordningen det är orkar ingen räkna efter. Förutom en utflykt till Sirius ett par säsonger (03-05) har Simba varit klubben trogen sedan han tog sina första skär på Bergsåkers IP. 

 

Sportkommitténs Patrik Åsell:

 

- Det här gläder vår nye tränare som tidigt uttryckte att han ville se Leyonberg i laget. Och det förstår man att han vill. Simba har mycket att bidra med i form av erfarenhet och kunskap i hur man rör sig på banan. Dessutom har han ett stort hjärta för klubben. En spelare för förstaelvan.

 

Henrik Leyonberg är född 1978 och är offensiv mittfältare/anfallare.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna