Skridskoskolans elever diplomerade

Nu är skridskoskolan slut för den här säsongen. De som först bara kunde stå på skridskorna, för att sedan kunna på skridskorna har nu tagit steget till att även kunna åka på skridskorna. Därför fick eleverna ett diplom och en varmkorv efter säsongens sista träff.

 

En del hoppar nu på bandyskolan direkt. Bandyskolan fortsätter till vecka 9.

 

Linnea Sandström fotade den snöiga sista träffen på skridskoskolan och diplomutdelningen inne i Selångerrummet (eller Helens fik som det har kommit att heta på lördagsförmiddagarna). Kolla in bilderna i vänsterspalten på startsidan!

 

Och skridskoskolan är med all sanolikhet tillbaka igen första lördagen i november. Tack för den här säsongen alla ledare och deltagare! Bra jobbat!

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna