Inför Söråker-SSK, onsdag 7 dec 19.00

Wiström kan inte vara med, men vi hoppas få se honom jubla på läktaren  lika spontant och naturligt som alltid. Wiström kan inte vara med, men vi hoppas få se honom jubla på läktaren lika spontant och naturligt som alltid.

Härliga Selånger Bandy står inför en ny spännande utmaning. Den här gången handlar det om Söråkers IF, som ställer upp med ett mycket ungt lag i årets division 1 norra. Faktum är att det är nästan bara killar födda på 90-talet i laget. Och hittills har det gått lite trögt med tre klara förluster: 2-11 mot Östersund, 0-18 mot Nyborg och 1-10 mot Karlsborg. Man kan hoppa upp och slå ihop sina piffiga skinkhalvor på att de är revanschsugna och vill visa vad de går för.

 

Ni har väl förresten inte missat att vår panter i målet, den levande väggen Bergelin, har gått och fått en alldeles blogg på Sundsvalls Nyheters hemsida. Han inledde med att åka till Söråker och reka inför matchen: Artisterna från Selånger besöker Söråker.

 

Vi dras fortfarande med lite sjukdomar och skador. Wiströms kattaxel behöver vila lite till. Martin Wiberg är sjuk och Jocke Wegar har varit halvsjuk länge, precis som Fredrik Hansson d.ä. The Gregster har varit sjuk sedan förra matchen, men har bestämt sig för att pressa det som går ur kroppstackarn.

 

Vi teamar upp med följande magiska konstellation:

82. Jeppe, keeper

27. Holdo, flasklangare

6. Matte Nordin, libero

55. Öcke, vänsterback

80. Jim Norberg, högerback

51. Wilsson, vänsterhalv (LBK-lån)

11. Micke G, högerhalv

17. Peter Hansson, def. mitt.

9. Vagnen, Mangeln, Wox (väl själv), vänstermitt.

18. Jens Jonsson, högermitt.

10. Fille Nyberg, hemmasonen ska hänga kassar

44. Fredrik Hansson d.y., topp (LBK-lån)

 

Även:

7. Simba, mittfält

12. Erik Bergström, topp

14. Greger, topp

 

Nog sagt.

PDSG!

 

Söråkers IF – Selånger SK Bandy

Söråkers idrottsplats

Avslag: 19.00

 

#17

Kommentera gärna nyheten:

  • kanin • 7 december 2011 18:31:39
    Hejahejahejaheja!
    (Ps. Jag visste väl att Jeppe skulle kasta sig rakt in bland blogg-jetsettarna ;) Bra där! ds.)
  • sune sundin • 7 december 2011 16:32:17
    hmm,detta kan bli en rafflande match,bara selånger tätar den första kvartingen,sedan har nog ung tupparna i söråker åkt av sig en hel del av energin,och övergott mer tll frustations stadiet. jag är på väg söra. härnabo

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna