SSK bidrar till Stefan & Cathrines Fond

Försvarsspelaren Stefan Tranblom som representerade Selånger 2005 till 2007 har drabbats av ett osannolikt öde. När han och hans tjej Cathrine väntade barn upptäcktes att Cathrine hade den obotliga cancersjukdomen kondrosarkom.

 

Läs mer om deras kamp här: dt.se - Ett val för livet

 

På grund av Cathrine Tranbloms sjukdom har Falu BS och Dalarnas Tidningar nu inrättat Stefan & Cathrines Fond. Såhär skriver dt.se:

 

"Under matchen mot Västanfors fanns Cathrines make Stefan Tranblom med på isen för första gången den här säsongen. Samtidigt inledde också BS sin insamling till fonden.

 

– Att kunna hjälpa andra familjer som hamnar i samma situation som Stefan och Cathrine känns som det minsta vi kan göra som förening, säger Robert Larsson, som är marknadsansvarig i Falu BS."

 

Selånger SK Bandy har satt in 500 kronor i fonden vars medel kommer att gå direkt till Karolinska Institutet för cancerforskning inom sarkom. Insamlingen pågår till den 25 februari och det vore fint om andra bandyklubbar också bidrog. Som Robert Larsson i BS säger: "Alla bidrag, även de små, är viktiga för en sån här sak."

 

Stöd Stefan & Cathrines Fond, bankgiro 809-2686.

Kommentera gärna nyheten:

  • Stefan • 29 november 2011 15:54:58
    Tack för stöd och omtanke. Hoppas ni har det bra alla i och kring selånger bandy. Mvh Stefan Tranblom

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna