Årsmöte och ny ordförande!

I solsken med några enstaka regnstänk över bandyplanen på Gärdehov genomfördes ikväll Selånger Bandys årsmöte där bland annat styrelsen för kommande verksamhetsår sattes.

Till ny ordförande i föreningen valdes Andreas Ljungström och vi tackar därmed Öyvind för hans arbete i den rollen de senaste åren.  Öyvind kommer finnas kvar i styrelsen och föreningen då han valdes in som suppleant och nästa gång det blir marknad hittar vi honom troligtvis med kolbullepannan i högsta hugg.

Dessutom valdes Martin Odmark in som ny ordinarie ledamot tillsammans med Peter Norberg som omvaldes. Ledamot Stefan Rex och kassör Ulf Kristoffersson sitter kvar som tidigare. Även den suppleantplats som innehavs av ungdomskommittén är kvar.

Styrelsen kommer nu fortsätta arbetet inför kommande säsong där vi ser fram emot att återigen få bjuda in barn till Skridsko- och Bandykul och spela matcher på alla nivåer.

Trevlig sommar så ses vi på Gärdehov i höst.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter