Kort rapport från årsmötet, 23 juni

Årets årsmöte blev ett varmt återseende på flera sätt. Pandemin tvingade oss att skjuta på årsmötet så för flera av oss var det "ett tag sedan sist".
Vi lyckades hitta lite skugga, tog en kopp kaffe och föreningens ordförande Øyvind Eriksen kunde sedan hälsa alla varmt välkomna.

Johan Paldanius utsågs till årsmötets ordförande och Hans Jonsson till sekreterare.

Verksamhetsberättelsen gicks igenom och än en gång visade den att föreningen fortsätter att utvecklas i rätt riktning. Gratis skridsko- och bandykul blev en stor framgång med många nya barn på Gärdehov. Fler lag i seriespel än på många år vilket är glädjande och den nya organisationen kring A-laget har slagit väl ut. Du kan ta del av verksamhetsberättelsen i sin helhet här nedan. Övriga dokument inför årsmötet återfinns här.

Under årsmötet valdes ny styrelse och där finns en del namn som vi känner igen sedan tidigare.
Öyvind Eriksen fortsätter som ordförande i ytterligare ett år. Ulf Kristoffersson fortsätter som kassör i ytterligare två år. Stefan Rex valdes om och blir kvar i styrelsen i ytterligare (minst) ett år. Tillbaka i styrelsen är Peter Norberg (1 år) och Andreas Ljungström (2 år). Ny i styrelsen är Martin Odmark som valdes in som suppleant.
Nytt för i år är att hela Ungdomskommittén kliver in som suppleanter, allt för att säkerställa att ungdom finns representerade i styrelsearbetet. Namn på UK-medlemmar: Annelie Abrahmsson, Niklas Castenäs, Per Löfvenberg, Lars Gardfors, Johanna Bylund och Maria Dahlin.

Föreningen vill tacka Mikael Häggqvist, Rickard Johansson och Ylva Widgren för deras insatser i styrelsearbetet, alla tre lämnar styrelsen vid årsmötet. Vi hoppas att ni även i fortsättningen känner att ni vill vara med i arbetet att utveckla föreningen!
Johan Paldanius avslutade årsmötet och önskade alla en riktigt glad sommar!

Som många redan vet kommer årets upplaga av Selånger Marknad att ställas in. Marknaden är vid sidan av vårt Andelslotteri vår klart största inkomstkälla och därför måste vi snabbt samlas för att tillsammans hitta nya aktiviteter som kan generera pengar in i föreningen. Därför bjuder vi in till en workshop redan på måndag
(29 juni, kl.19:00 på Gärdehov) då vi tänker titta på alla goda förslag som inkommit till föreningen.
Det är positivt att så många känner ett engagemang, det lovar gott inför framtiden. Om du inte har möjlighet att närvara men ändå vill bidra med en eller flera idéer som du tror på, använd i så vårt formulär på hemsidan. När du använder det formuläret kan du vara säker på att dina kloka idéer kommer fram. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att vara med på måndag. 

Vi hoppas verkligen att pandemin klingar av och att vi kan komma igång som vanligt i höst!

Men innan dess vill vi passa på att önska alla en riktigt glad sommar!

/Styrelsen

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter