Pressmeddelande: Selånger Marknad inställd

Vi har idag på grund av situationen med Covid-19 tagit det tråkiga beslutet att ställa in årets Selånger Marknad. Risken för smittspridning av viruset och de restriktioner som finns gör att vi ser inget bra alternativ för att kunna genomföra marknaden på ett säkert sätt. 
Marknaden har sen 1983 varit helgen vecka 33 och att det inte blir något i år innebär så klart en besvikelse för besökarna och att knallarna som brukar komma blir lidande.

Framförallt är det en tuff smäll ekonomiskt för de idrottsföreningar (Selånger Bandy, Selånger Fotboll och Selånger Skid & Orienteringsklubb) som arrangerar marknaden och varje år gör den möjlig tack vare ca 500 arbetande spelare, ledare och föräldrar. Ingen person som jobbar med marknaden är avlönad utan allt arbete är ideellt och överskottet fördelas mellan det arrangerade föreningarnas idrottsverksamhet.  
 
Vi kommer nu påbörja planeringsarbetet inför marknaden 2021 för att göra den ännu bättre.  

Ev. frågor besvaras av 
Selånger SK Marknadsallians 
Ordförande Fredrik Hammarström   
Tel.nr: 073-2741326 
E-post: fredrik@ssk-idrottsallians.com 
 
Selånger SK Marknadsalliansen 

Kommentera gärna:

  • ida andersson • 5 september 2022 02:53:05
    jag önskar att ni ska ha frittfal för då kommer flera komma och åka den och jag vill åka den jätte många gånger och efte som att bränslät kostar jätte mycket så kan jag inte åka till fyrevik och istälet åker till selångermarknad

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter