En riktigt Selånger lördag!

Gärde hade fullt med olika idrottsevenemang under dagen och på bandyplan var det full aktivitet från tidig morgon till sen eftermiddag. 16 lag från 4 olika föreningar kom till det årliga poolspelet.
U13 passade på att åka iväg på mini turné till Ljusdal och därefter Bollnäs. 
A-laget tog sig an bortamatch mot Söråker.

Då var det äntligen dags för det årliga poolspelet på Gärdehov. Totalt var det 16st ungdomslag från HAIK, Söråker, Östersund och Selånger som spelade 3-manna, 5-manna och 7-manna matcher under hela dagen och inte ens det fuktiga vädret kunde stoppa spelglädjen. Tur nog så torkade det upp efter lunch och dimman lättade. Våra lite äldre ungdomar från U05/06 antog domarrollen och vilket jobb de gjorde!

A-laget åkte till Söråker för sin 3.e raka derbymatch. Med Elitrapport nere så har sms fått stå för rapporteringen hem till föreningen. Grabbarna inledde med underläge i halvtid som sedan byttes till vinst 7-4. Härligt jobbat!!

Ledarna från U13 återkopplar två kämpa insatser först mot Ljusdal och därefter Bollnäs "Lagets hittills bästa match för säsongen" är ju superpeppande.

Selånger Bandy Glädje, Glöd och Gemenskap!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter