Lördagsaktiviteter på Gärde

I lördags var det så dags för säsongstarten av skridskokul, som i år är gratis och i samarbete med Sportoteket.
Från kl. 08.30 på morgonen började det strömma in barn och vuxna till Gärde för inskrivning, utprovning av utrustning hos Sportoteket och slipning av skridskor.

Många barn kom som vanligt med stora ögon och många fjärilar i magen inför att få kliva ut på isen kanske för första gången.
När de första stapplande stegen var avklarade och de inledande övningarna testats några gånger kliver de av isen med rosiga kinder och stoltheten är tydlig över att ”jag fixade det” och så här till premiären bjöds barnen på saft och bulle. Lördagsfiket erbjöd i vanlig ordning toast, varm choklad, kaffe och gott hembakat fikabröd.
Om du missade eller inte hade möjligheten att komma i lördags så är det inte försent, vi kör på lördag igen, även då med Sportoteket på plats med utlåning av utrustning!

Tider för kommande lördagar under säsongen:
Lördagar 09.00 – 09.40 (Efternamn A-M)
Lördagar 09.50 – 10.30 (Efternamn N-Ö)
Tänk på att komma i god tid innan, om du inte är inskriven redan.

Nu var det ju inte bara skridskokul som var i farten i lördags, bandykul körde sin andra träning för säsongen och några fler barn dök upp denna lördag, lika roligt när fler kommer och vill testa bandy.
Sen måste vi ju berätta om vårt U09/10 som är vårt yngsta lag som fortsätter att växa stadigt och nu är uppe i 20st barn som varje tisdag och lördag varje vecka träffas för att träna bandy på vårt Gärdehov.

Vill du komma och delta på skridskokul, bandykul eller bara komma och uppleva en lördag förmiddag med oss så kom nästa lördag och passa på att titta in i vårt fik och ta en fika.

Välkomna!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter