Rapport från Höstlovskul

Höstlovskul 2019 Höstlovskul 2019

Under dagarna 28-30 oktober har föreningen bjudit in till Höstlovskul för Sundsvalls barn.

Evenemanget lockade ett 20-tal ungdomar per dag, några med sin första kontakt med bandyn och andra är redan inbitna spelare men alla känner en stor glädje att få busa runt med några av våra A-lags och P16 grabbar på isen.

Tyvärr hann inte isen lägga sig på bandyplanen denna säsong heller men vi fick tillgång till A-hallen inne på Gärdehov, så dagarna blev räddade trots allt. Ispassen på 2,5 timme var fyllda med skojigheter som skridskofotboll, brännboll på is (med fotboll) och ett gäng andra roliga skridskoövningar men även en massa härlig bandy så klart!

Man kan ju inte bara ha kul man måste ju få lite energipåfyllnad också och då kom vagnen med frukt och dricka. En perfekt tid att passa på att fixa utrustningen, allt för att det ska flyta på för ungdomarna. Efter avslutade skojigheter på isen vandrade grabbarna o tjejerna ner till Selångerrummet för varm choklad och mackor. Sista dagen fylldes även selångerrummet med spindlar, spöken och andra läskigheter i äkta Halloween anda.

Tack till alla tjejer och killar som kom och busade med oss och tack till våra härliga ledare!

Snart, mycket snart är isen redo att intas för säsongen!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter