Blåställ på vift

Blåställ på vift

I helgen är det många som är ute och representerar härliga Selånger Bandy!


A-laget spelar match i Härnösand mot Haparanda medan U14 bekänner färg på Gubbängens IP.

P16 är nere i dalarna och har tre tuffa bortamatcher och tjejlaget laddar för cup i Borlänge. 

A-laget tar emot Haparanda SKT och den matchen spelas uppe i Härnösand. SM-veckan ställer till det lite för oss men samtidigt skall det bli kul att spela där då flera i laget känner sig hemma på Högslätten. Selånger vill passa på att rikta ett stort tack till HAIK för all hjälp!

U14 bekänner färg nere på Gubbängens IP där man deltar i Youth Star Cup. I sin grupp har man Hammarby, Katrineholm, Vetlanda och GT-76. Man började med att "ploga sig fram till en seger" mot Katrineholm. Följ lagets framfart under helgen via instagram @selangerbandyungdom.

P16 har har denna helg tre tuffa bortamatcher. Man börjar ikväll med match mot Borlänge. Tar sig sedan an Falu BS i morgon bitti och när man ändå är ute och åker passar man på att ta en match mot Broberg/Söderhamn på vägen hem. Som vanligt går det att följa deras matcher via elitrapport.

Hemma i Sundsvall laddar tjejerna inför kommande helg då de åker på cup i Borlänge.
18 bandytjejer plus ledare åker ner för roliga matcher, 15 lag är anmälda till cupen.
Visst är det härligt att se hur tjejbandyn växer!

#glädjeglödgemenskap

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna