Lägesrapport inför Umeå & Happis på bortais

På lördag drar Selånger SK iväg på bortaturné. Umedalen väntar på lördag och på söndag är det Haparanda som står står för motståndet. Hemsidan har fått en pratstund med tränar-Henke och det är en positiv tränare vi har! 

-Det har nu gått några veckor in i säsongen, intryck så här långt?
-Mycket positivt, vi har kommit långt i att spela ihop ett nytt lag. Vi har ju spelare från tre olika föreningar inför säsongen vilket tar tid att få ihop. 
Det märks på glädjen att alla trivs i gruppen vilket är väldigt roligt! 

 

-Har det gått som förväntat?
-Spelmässigt tycker jag det har gått över förväntan, stundtals har vi spelat en mycket rolig bandy med mycket fart och passningar. Jag gillar när vi får till vårt passningsspel, då får många lag det tufft. 
 
-Hur tycker du att samarbetet SSK - HAIK har fungerat så här långt?
-Jag tycker det funkar bra. Det är inte optimalt då vi inte kan träna tillsammans varje träning då de från Härnösand behöver träna i Härnösand för att hålla verksamheten där uppe vid liv. Just nu tränar vi tillsammans 1-2 gånger i veckan. 
 
-Om du skulle plocka fram något som har varit speciellt positivt, vad skulle det vara?
-Glädjen. Det märks att alla trivs tillsammans, det skämtas och skrattas mest hela tiden. Precis som det ska vara i ett lag. 

-Nu i helgen väntar många timmar i buss, hur får ni tiden att gå?
-Känner jag grabbarna rätt så lär det bli en hel del FIFA och NHL. 
 
-Match mot Umedalen på lördag och Happis på söndag Tankar inför de matcherna?
-Kommer bli tuffa matcher som som vanligt. Umedalen mötte vi i premiären, en match vi hade taktpinnen från början till slutet. Vi spelade bra och vann rättvist. Umedalen har spelat bra sedan dess så vi förväntar oss en tuff match där det blir viktigt att flytta bollen på ett effektivt sätt. 
Happis vet vi inte riktigt vart de står då det blir första mötet för säsongen. Tidigare har det varit ett skridskostarkt lag med individuell skicklighet. 
Kommer vi upp i nivå där vi har en hög delaktighet med mycket passningar och att vi tar eget ansvar utifrån individens roll så kommer vi bjuda på en bra bandy både lördag och söndag.


Det låter bra det här! Lycka till!

Som vanligt kan man följa matcherna på www.elitrapport.se

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna