Hej alla skridsko- och bandyvänner!

Den 25 Oktober gick Sundsvalls kommun ut och meddelade att Gärdehov har stort driftstopp i kylmaskinrummet, intensiv felsökning pågick men anläggningen gick ej att återstarta. Felsökningen har visat att det förmodligen rör sig om ett programfel.

På grund av den långa stilleståndstiden går ingen av anläggningens isar att rädda och en omstart av all isproduktion kommer ske så fort felet är åtgärdat.

Kommande helg och vecka är all isaktivitet som hockey, konståkning, curling, bandy och Allmänhetens tider inställda. Detta innebär för oss i Selånger Bandy att vi kommer inte kunna starta upp Skridsko- och bandykul eller någon av våra övriga aktiviteter som planerat på lördag den 3:e november.
I dagsläget vet vi inte något om när det kommer finnas is på bandyplanen. Vi kommer uppdatera via hemsida, Facebook och mail så fort vi får någon ny information.

MVH Selånger Bandy Ungdomskommittén

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna