Rapport från årsmötet, fortsatt positiva vindar i föreningen!

Under kvällens årsmöte fanns det mycket att glädjas över för Selånger SK Bandys medlemmar! Föreningen fortsätter att växa, man har fler lag i seriespel än på många år, en växande flickverksamhet och en budget i balans.
Föreningen gör ett positivt resultat på drygt 110 tkr och har ett eget kapital som bådar gott inför framtiden! 

Ännu ett verksamhetsår för Selånger bandy har lagts till handlingarna. Glädjande har de senaste årens positiva trend hållit i sig. Det har varit full fart på Gärdehovs blanka is, allt från Skridsko- och Bandykul upp till vårt representationslag. 
Två nya lag har startats denna säsong, våra yngsta ungdomar finns nu i laget U09-10 och våra äldsta i Utvecklingslaget som denna säsong huserat i Div 2 Nedre Norrland. Vår flickverksamhet fortsätter att växa och det är extra glädjande!

Selånger bandy har under flera säsonger arbetat aktivt med att få en budget i balans. Även detta år har varit positivt ur ett ekonomiskt perspektiv, föreningen gör ett positivt resultat på ca 110 tkr.

Vårt representationslag var länge med i kampen om en kvalplats till Allsvenskan. Tyvärr räckte vi inte riktigt till denna säsong utan slutade på en fjärde plats i div 1 Övre Norrland.

Vår bandyverksamhet fortsätter att locka barn och unga, många väljer Selånger Bandy när man vill att sina barn eller barnbarn skall lära sig att åka skridskor. Skridskokul och Bandykul lockade i år ca 70 barn!

Ungdomskommittén och ungdomsledare har som vanligt jobbat hårt med att arrangera flera aktiviteter med syfte att stärka individen, laget och gemenskapen inom föreningen. 
På försäsongen anordnades för tredje året i rad ett försäsongsläger i Rättvik för alla lag i föreningen. Det är en styrka att A-lag och ungdom kan göra gemensamma aktiviteter - det bygger föreningens gemenskap starkare.

Överlag är vi mycket nöjda med den säsong som varit, både sportsligt och ekonomiskt.
Vi har en ekonomi i balans, vårt A-lag genomförde, efter förutsättningarna sitt seriespel väl och ungdomssidan fortsätter att växa.

Ett arbete som redan är igång är arbetet med att försöka få till en klubbstuga intill bandyplanen. Vår förhoppning är att ha detta klart inför kommande säsong. 

Selånger SK Bandy har en hel del utmaningar men vi känner att vi är på rätt väg!

Glädje, Glöd och Gemenskap skapas inte per automatik, det är något vi skapar tillsammans!Under årsmötet valdes följande personer in i föreningens styrelse:

ORDFÖRANDE (1 ÅR)
Omval
Øyvind Eriksen

LEDARMÖTER (2 ÅR)
Omval
Stefan Rex
Ulf Kristofersson

LEDARMÖTER (1 ÅR)
Nyval
Rickard Johansson

SUPPLEANTER (1 ÅR)
Nyval
Ann-Catrin Ehrström
Ylva Widgren

Mikael Häggqvist har ett år kvar på sin post som ledamot.


/Styrelsen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna