Jim Norberg tillbaka i Selånger

Jim återtar sin sexa. Jim återtar sin sexa.

Vi är glada att kunna berätta att 35-årige Jim Norberg, senast i Söråker, återvänder till oss.

Det storvuxne försvarspelaren kommer att ge stadga åt laget och vara en plåga för motståndarna. Och de nygamla lagkompisarna gläds också att återigen få använda gamla smeknamn som Sim, Huset och Jimpajen.  

Varför tog det ända till mitten på november innan du bestämde dg? 
- Egentligen bestämde jag mig för att lägga av med bandyn efter förra säsongen då vi fick barn i mars. Jag orkade inte med en säsong till där jag skulle pendla från Söråker. Men så köpte vi ett radhus i Granloholm nu i höst och efter flytten i början av november kom suget tillbaka mer och mer. Nu har jag sagt till Simon att jag ställer upp om jag behövs/om/när jag kan i vinter, berättar Jimpajen.

Vad kommer du att bidra med till laget? 
- Vad jag kan bidra med får andra svara på!

Okej, då frågar vi Tränar-Simon.

- Kul att Sim är tillbaka! Det är en omtyckt spelare bland grabbarna i Selånger. Förutom att han är en stabil pjäs i försvaret som inte låter sig rundas av motståndarna, så har han ett riktigt bra skott som kommer att visa sig i matchprotokollen. Jim kliver in i laget på en gång och gör sin comeback mot Umeå på lördag.

Tack, Simon. Vi vänder oss åter till Jimmen.

Vad tror du om helgen här nu med Umeå och Karlsborg borta?
- Helgen blir garanterat tuff. Umeå är alltid svårspelade och Karlsborg är alltid bra.

Visst är det så, men det känns lite bättre att åka iväg med Jimpajen i laget än utan. Välkommen tillbaka, Jim!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna