Selånger Bandy växer - fler på Rättvikslägret för tredje året i rad

Denna helg har hela Selånger Bandy genomfört ett läger i Rättvik. Sex olika lag tränade, spelade matcher och hade roligt tillsammans. 

Allt avslutades med en stor gemensam träning kring lunchtid på söndagen, säger ungdomskommitténs Andreas Ljungström som är spindeln i lägernätet. 

- Det känns verkligen att vi är en förening med gemenskap och en förening som växer. I år var första året som vi fyllde två hela bussar med bara ungdomsspelare. Så vi blir fler!
 
Två lag spelade matcher. Det var dels A-laget på lördag kväll, en match som resultatmässigt inte var mycket att skriva hem om då det blev 16-1 till IFK Rättvik (läs mer här). Dels var det P14 som också mötte Rättvik. Slutresultat där 5-5.

Hur har lägret varit som helhet?
- Mycket bra. Jag tror att alla har varit glada och nöjda, både på och utanför isen. Vi har ätit gemensamma luncher och middagar med alla ungdomar, så det har varit full fart, säger Ljungström. 

Du får ta det lugnt ett tag nu då...
- Ja, det är tur att det blir måndag så att man får gå till jobbet och vila upp sig lite.  

Blir det Rättvik nästa år också?
- Nja, vi spånar på att få till något i Söderhamn nästa år faktiskt (ny hall invigs nu i höst), men ett sånt här stort gemensamt läger blir det absolut!

Säger alltså lägergeneralen Andreas Ljungström, som får beröm av vår ordförande Øyvind Eriksen:

- Ja, det har varit en superhelg på alla sätt och vis och det har ju han en stor del i. Det har varit jättemycket barn och mycket skoj!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna