Östen Sundin i Antikrundans blickfång

När Antikrundan hälsade på i Härnösand var vår egen Östen Sundin påpasslig nog att ge programmet ett hedersomnämnande från Ejnar Ask-sällskapet eftersom Rundan under fjolårets säsong särskilt uppmärksammade bandylegendaren och (enligt EAS) superhjälten Ask. 

Allehanda.se fångade det hela i en filmsekvens och i denna lovar även programledaren Anne Lundberg att komma på SM-finalen i mars. Bra gjort för bandyn och för Ejnar Ask-sällskapet, Östen! (Även om ert mångåriga arbete att få Ejnars namn rättstavat inte burit frukt hos just Allehanda...)

Se klippet här (för Mittmedias plus-kunder):
http://www.allehanda.se/vasternorrland/harnosand/har-skakar-profilerna-hand-fina-loftet-fran-anne-lundberg-till-harnosands-bandystjarna

Och Ejnar Ask-sällskapet hittar ni här med många intressanta sanningar om den gamla storskytten:
http://www.emendor.se/eas/pages/?ID=1​​​​​​​
​​​​​​​
P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna