Två mittfältsprofiler kör vidare

Ett par viktiga kuggar på mittfältet förgyller SSK även kommande vinter. 

- Nr. 8 Mickael Norberg har sedan han kom från Söråker till säsongen 11/12 utvecklats steg för steg varje år. Under de två senaste säsongerna har han under Simon Hanssons ledning tagit stora kliv. Jobbat hårt har han alltid gjort och jobbade hårdast denna vinnter också. Lägg till det defensiva slitet även 13 mål och 9 assist på 26 matcher och ni förstår att det är en kompetent tvåvägsspelare. 

- Nr. 11 André Sjödin-Granzell är som ett fint vin - blir bättre med åren. I många matcher visade han vägen offensivt genom att hota i djupet, men också genom att helt enkelt ta de rätta besluten ute på banan. Det gör han allt oftare. Tyvärr (för Selångers del) blev säsongen påverkad av att Garbapappa fick sitt andra barn i februari, men till vintern hoppas vi på kontinuitet hela vägen! 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna