Tre stabila pjäser som fortsätter i SSK

Målvakten Magnus Wilsson och vinterns backar Nicklas Blomqvist och Eric Öckerstedt spelar vidare med Selånger säsongen 2017-2018. Woho!

- Nr 1. Magnus Wilsson beskriver den senaste säsongen som lärorik och utvecklande trots att han inte fick vakta kassen i lika många matcher Masken Wiström. Den begränsade speltiden till trots visade Muggen i de matcher han fick stå att han är en mycket duglig keeper. En viktig pusselbit att vi får ha kvar El Muggo! 

- Nr. 22. Nicklas Blomqvist genomgick en oväntad förvandling denna säsong då forwardstanksen efter en match som nödlösning på vänsterbacken blev kvar där. "Det är kul att stå back! Jag kommer nog göra det nästa år också! Jag gör som coach vill", hälsar Blomman. Det är vi glada för!

- Nr 55. Eric Öckerstedt skrev förra året på för 55 friska år med Selånger Bandy. Han har alltså 54 år kvar på kontraktet. Öcke var också back denna säsong och växte ut till en föregångare i brytningsspelet med både kroppskontakt och lång klubba. 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna