Lägg märke till Norrpartner - vår nya sponsor

Markus "Masken" Wiström ser nöjd ut med Norrpartner på magen. Markus "Masken" Wiström ser nöjd ut med Norrpartner på magen.
Företagens servicestation Norrpartner har valt att synas på våra tröjor. Ingen dum idé, tycker vi!

Norrpartner fixar sånt där som alla företag behöver för att få vardagen att funka och bli trivsam. Hos Norrpartner hittar du tvål och sopsäckar och emballage och gummiband och toapapper och väskor och ljus och almanackor och ja, TYP ALLT, en totalleverantör helt enkelt.

"Vi ska med motiverade och kunniga medarbetare vara den ledande aktören inom förbrukningsmaterial och emballage i Mellannorrland", skriver Norrpartner på sin hemsida. Att vara ledande i Mellannorrland är en målsättning som Selånger Bandy har gemensamt med Norrpartner.

Nu pressar vi vidare!

PS. Norrpartner finns på Timmervägen i Birsta med kontor, stor butik och ett lager på 4000 kvadrat.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna