Premiär: Söråker borta måndag 21 nov kl. 20.15

Nu laddar vi för premiärvinst! Nu laddar vi för premiärvinst!

Hälften av lagen i serien har spelat tre matcher och alla lag utom vi är igång med matchandet. Nu får vi äntligen vara med också!

Och med derby direkt. På måndag kväll blir det att åka ut på Löta och försöka plocka poäng av Söråker som igår inledde seriespelet med två pinnar mot Umeå (8-3).

Selånger avslutade träningsmatchandet med 1-23 i baken mot Ljusdal, en förlust som tycks ha tänt laget i vårt hjärta.

- Efter Ljusdalsmatchen har det blivit en boost. Nu handlar det mer om att vinna på träningen också. Intensiteten har ökat. Vi lade om lite i vår träningsplanering också med andra sorters övningar. Vi blev inte knäckta av 23-1 utan valde att titta på vad skillnaden mellan oss och dom var och bygga vidare på våra gemensamma erfarenheter. Och det känns bra faktiskt, säger Simon "Whizzkid" Hansson, som leder SSK för andra säsongen. 

Hur är känslan i truppen annars då?

- Grabbarna känner att det är konkurrens om platserna, så det blir en bra nivå på träningarna. De är väldigt sugna på komma igång nu. Och så är det ju derby också. Så det är bara positiva vibbar!

Vad tror du om matchen?
- Vi kommer att tänka på vad vi ska göra. Det är samma som gäller som ifjol att vi jobbar med vårt spel oavsett vem som står på andra sidan. Förra året ute i Söråker var det nederbörd i 2x45, så vi hoppas på roligare spel i år och att det blir en bra match. 

P.H.
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna