Gräsroten: 66:a i länet - vi ska uppåt!

Pengarna från Gräsroten går till vår ungdomsverksamhet. Foto: Linnea Sandström
Pengarna från Gräsroten går till vår ungdomsverksamhet. Foto: Linnea Sandström

Tack alla ni som har valt oss som favoritförening när ni spelar hos Svenska Spel! Det gav oss 6 682 kronor från Gräsroten i år. 

Men ändå... Vi vill vara högre upp i listan än 66:a i Västernorrland!

Vi, Selånger SK Bandy, är alltså anslutna till Svenska Spels satsning Gräsroten. Svenska Spel delar ut 50 miljoner kronor varje år och det som bestämmer hur mycket pengar en förening får är hur många spelare som valt en förening som sin favoritförening. Ju fler spelare som kopplat sitt kort/användare till Selånger SK Bandy, desto mer pengar till oss. 

Varje krona betyder mycket för oss, så välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel! Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11.

Tack på förhand för ditt stöd! Och tack igen alla som redan valt oss som favoritförening!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna