Selånger mot nya Järvsö i ExTe bandyhelg

Garba med sin trognaste supporter. Garba med sin trognaste supporter.

Ikväll åker vårt kära SSK till Ljusdal för att matcha mot nybildade Järvsö Bandy. Mittfältssnitsaren André Sjödin-Granzell ger oss koll på läget inför denna träningsmatch. 

Vi når André när han på lördagsmorgonen sitter på jobbet som SOS-operatör. Om ni har tur när ni ringer 112 så kanske Garba svarar alltså. Eller otur kanske. 

- Jag sitter på räddningsbordet, så kommer det en trafikolycka eller nåt så slänger jag på luren. 

Har det varit lugnt under morgonen?
- Ja, det har inte hänt nånting. 

Ok, tråkigt. Hur är läget?
- Bra, tack. Själv då?

Jo då. Vad är ExTe Bandyhelg i Ljusdal som matchen mot Järvsö ingår i?
- Ljusdal vill väl få till nåt kul efter att de tappade World Cup-helgen för några år sedan. De kanske håller på med nåt som ska bli något och det är ju bra. Det är alltid roligt att möta Ljusdal i Ljusdal eftersom det brukar komma mer publik än vad en annan är van vid. Kankske inte blir så mycket när Järvsö-Selånger spelar, men det är kul att få komma dit. 

Vad tror du om Järvsö då?
- Ja du, jag vet inte. Att de förlorade mot Snoddas igår ska vi nog inte dra så stora växlar på. Det är upp och ner under försäsongen. Men det blir kul med match i alla fall!

Hur känns det för egen del?
- Jag är mer sugen än vad jag är i form om man säger så. Det här jobbet krockar en del med träningarna och så har vi haft en utbildning under hösten också. Men formen kommer att komma, men jag får ge det tid. 

Lycka till ikväll!
- Tackar!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna