Årsmötet valde ny ordförande - Øyvind Eriksen
På årsmötet applåderades att föreningen nu är skuldfri gentemot leverantörerna och att det ekonomiska resultatet slutade på plus för andra året i rad.

Helen Eriksson avtackades efter att som planerat klivit av efter ett år som ordförande och nu svingas ordförandeklubban av Øyvind Eriksen.

Hur känns det?
- Det känns bra. Det känns kul! Vi har ju en väl fungerande styrelse där alla är lösningsinriktade, så  egentligen kanske inte ordförandeposten är det viktigaste. Man kan ju ha en jättebra ordförande utan att det händer något för den skull. Jag ser det som ett teamwork och nu gäller det att förvalta det som vi dragit igång, säger Eriksen. 

Vad är det vi har dragit igång?
- Det är flera saker. Det är viktigt att fortsätta med spelidén som ska implementeras även i ungdom. Det finns en tanke hur bandy ska spelas från bandyskolan och uppåt. Vi ska fortsätta att utveckla vår rekrytering till Skridsko- och Bandykul. Där finns idéer om hur vi ska nå fler än de som råkar vara på Gärde på söndagarna. Vi började med lite uppsökande verksamhet i vintras och hoppas kunna fortsätta med det. Största utmaningen är dock att snäppa upp hur vi ska få in mer pengar i föreningen. 

Föreningen gick ändå 178 000 plus...
- Ja, lite mindre än året innan, men då har vi också gjort oss helt skuldfria gentemot leverantörer och vi hade inte budgeterat för A-lagets kval, som kostade en del. Målsättningen är att kunna gå i nästa verksamhetsår med en buffert på 20 procent av omsättningen, att ha lite kapital. Och i år har vi budgeterat för kval... 

Förutom att Øyvind tar över efter Helen valdes en ny ledamot in i form av Stefan Rex. Ungdomskommitténs Andreas Ljungström blir också ordinarie ledamot medan Sebastian Åhsén går från ordinarie till suppleant. Styrelsen ser alltså ut som följer:

Øyvind Eriksen, ordförande
Ulf Kristofersson, kassör
Andreas Ljungström
Stefan Rex
Jonas Strandberg
Peter Norberg, suppleant
Sebastian Åhsén, suppleant

- Det var bra jobbat av alla inblandade det senaste året och det är positiva vindar i föreningen. Nu seglar vi vidare på det, säger Øyvind Eriksen. 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna