Tre glada gossar förlänger

Christoffer Johansen, Micke Norberg och Niklas Söderlind lirare vidare i Selånger.

Christoffer Johansen gjorde i vinter sin andra säsong med laget i vårt hjärta och det var också hans andra säsong på liberopositionen. Han har under dessa två år blivit allt bättre - ligger oftare rätt, läser spelet bättre och styr sina medspelare mer och mer - men vi tror samtidigt att det finns mycket kvar i CJ.

Micke Norberg har nu varit i Selånger i fyra år och utvecklas även han hela tiden. Han tog stora steg i vintras i att röra sig på banan på ett sätt som hjälper medspelarna. River runt på planen, offrar sig och är städnigt i rörelse. Blev utsedd på säsongens slitvarg för andra året i rad på lagets avslutning. Spelade alla matcher och gjorde även 16 poäng. 

Niklas Söderlind anslöt från Härnösand inför den senaste säsongen och fick en roll där han som back bidrog mycket i det offensiva spelet. Niklas kan spela på flera positioner, vilket är en uppskattad egenskap. "Hårdrock" flyttade i omklädningsrummet också fram positionerna för den tunga, dieseldoftande rock'n'rollen, vilken annars fört en undanskymd tillvaro i Selånger ett tag.

Selånger Bandy är glada över att tre killar som alla har stor potential att utvecklas fortsätter i laget!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna