97:an Ehrström kör på

Fler öppnande passningar väntas från den här killen kommande säsong. PDSG, Simon! Fler öppnande passningar väntas från den här killen kommande säsong. PDSG, Simon!

Simon Ehrström är klar för Selånger även kommande säsong. 

- Självklart, säger lillhällomspojken född -97.

Simon flyttade hem från Bollnäs inför den senaste säsongen och har fått gott om speltid på ytterhalvspositionen. Han var också en av endast fyra spelare som deltog i samtliga Selångers matcher i vintras. (De övriga var Micke Norberg, Magnus Wilsson och Gabriel Lindersson.)

Tränare Simon Hansson är helnöjd med Ehrströms påskrift.

- Jag tycker det är väldigt viktigt för Selånger att Simon vill köra vidare med oss. Jag har följt honom under några år nu och jag ser hur han ständigt utvecklas. Som junior kan det vara tufft att komma upp i ett A-lag med hård konkurrens, men jag tycker att han har tagit detta steg väldigt bra! Väldigt ambitiös och en bra kille som kommer in allt mer i gruppen. Det blir återigen spännande att få följa Simons utveckling kommande säsong, säger Hansson. 

Vi kan också passa på att berätta att André Sjödin-Granzells kontrakt löper till april 2019. Det var inte bestämt när vi för några veckor sedan presenterade honom som klar. Så Garba är förhoppningsvis med oss minst tre säsonger till!

Och så har Alexander Högberg, född 1998, börjat träna med SSK A. Han gjorde sitt första pass igår kväll. Han har Söråker som moderklubb, men höll till i Härnösand i vintras, där han förutom att spela med P18-laget även gjorde två matcher med A-laget. Välkommen, Alexander!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna