Viktiga Målvakts-Wilsson stannar i SSK

Magnus Wilsson är klar för ytterligare ett år i Selånger. Muggen spelade en viktig roll senaste säsongen som pålitlig burväktare.

Magnus kom från SIF Norrtelje som en räddande ängel på sensommaren när Selånger plötsligt stod utan målvakt då Johan Karlsson fick fast jobb som idrottslärare i Köping och Tobbe Holdo flyttade till Umeå för att läsa till jägmästare. Muggen var ett oprövat kort för SSK, men spelade stabilt hela vintern och gjorde många bra matcher. Han är även ett hot för motståndarna med sin långa utkast. 

Varför vill du fortsätta i Selånger?
- För att jag känner att jag har hittat hem. Jag har fått lite av en extra familj.

Oj, så pass. Vad är det som gör att du kan säga så?
- De här grabbarna i och runt laget får en verkligen att längta till Gärdehov. Det är en svår känsla att förklara, men det är en väldigt mäktig känsla.

Underbart! Vad tror du om din egen utveckling framöver då? Vad siktar du på?
- Mitt mål är att höja min lägstanivå och jobba mer med hur jag kan styra försvaret bakifrån. Och ta i alla fall en straff.

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna