Garba klar: ABSOLUT inga planer på att sluta

Kvicksilvret André Sjödin-Granzell, även känd som Garba, trampar vidare i Selånger. Den senaste säsongen hoppade han upp ett par hack på utvecklingsstegen och han tror att det finns mer att ta.

- Trots att jag har varit med ganska länge i A-laget så känner jag att utvecklas fortfarande, säger den snart 29-åriga Selångerprodukten. 

- Och nu med Simon (Hansson) och Sebastian (Falk) som tränare har man ju alla möjligheter. Så det känns riktigt stimulerande och jag har ABSOLUT inga planer på att sluta.

Han nämner också stämningen i A-truppen som en anledning till att det är så roligt med bandy just nu. 

- Vi har ju aldrig tråkigt. Det är alltid lika kul i omklädningsrummet, säger Garba, som själv inte brukar vara sen att slå fast att hans skämt håller mycket hög klass. 

Vad tycker du om senaste säsongen då?
- Säsongen var bra. Finns alltid saker att förbättra, men vi vann ju serien och gick till kval och det var ju det vi hade siktat på, så då får vi väl vara nöjd.

Du missade mycket av kvalet... 
- Ja, tyvärr. Och jag känner lite revanschlusta på grund av det. Jag är väldigt sugen att göra något bra av säsongen som kommer. 

Men det är många av spelarna som har sagt att du saknades mycket under de matcher som missade.
- Ja, det är jättekul att höra. Då får jag en känsla av att jag behövs och då vill jag vara med ännu mer. Jag känner att jag kan göra skillnad. 

Öcke skrev på för 55 år, men Garbapappa tar det lilla lugna och sajnar ett år i taget. 

- Men folk ska veta att jag vill jättemycket med bandyn och att det är med Selånger jag vill det. 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna