Öcke skriver 55-årskontrakt

A-lagets nummer 55, trotjänaren och glädjespridaren, Eric Öckerstedt visar sin hängivenhet till klubben. Hans nya kontrakt är på 55 år. 

Det här betyder alltså att det är Selånger forever?
- Så kan vi enkelt sammanfatta det, konstaterar Öckert, som är född 1990 och har Selånger som moderförening. 

Vad är det som gör att du vill satsa så tydligt?
- Jag vill spela med Selånger för att det är en otroligt skön grupp. Det är som en andra familj där jag känner mig hemma. Det finns inget bättre än att efter en hård arbetsdag eller sådär komma ner till Gärde och skämta och skratta och sedan gå ut och göra en bra träning. 

Öcke placerades den senaste säsongen på ytterhalven, en för honom ny position, och det var en uppgift han löste med den äran genom att ofta spela enkelt och stabilt. Och den goda stämningen i laget är han högst delaktig i att skapa.

- Det är någonting som vuxit fram under de senaste fem åren och det blir bättre och bättre. Vi har kul tillsammans och vi gör allt bättre resultat. Det är en bra miljö att arbeta och utvecklas i. Fler borde komma hit och testa, säger Öcke/Öckert/Jocke/Sugar Daddy, som redan nu ser fram emot nästa säsong. 

- 55:an är klar han! Så det smäller om det! Taggad för nya utmaningar!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna