Inför HT Bandy borta: Avslutet är en betydelselös långresa 

Blomster ser ut att ha hittat en sen, men massiv formtopp i år. Blomster ser ut att ha hittat en sen, men massiv formtopp i år.

HaparandaTornio har redan avgjort kvalet och vi är tyvärr ohjälpligt sist i kvalserien, så den sista matchen borta mot HT känns skapligt avslagen. Selånger dammar upp i bussen i detta nu och kommer ha en restid på cirka 8 timmar i benen inför kvällens match. 

Hur går det?
- Jodå, vi gör ett bra buss-VM i alla fall, säger Tränar-Simon från en solglittrig E4.

I kvällens match saknas Kalle (lårkaka), Jim (avstängd), Froms (studier), André (jobb), Öcke (jobb), Danne (jobb), Woxberg (jobb), Falk (annat uppdrag), Kempe (jobb) och Jack (sportlovsresa till hembygden). Så kan det gå.

- Det hade väl kunnat se bättre ut med manskap, slår Simon fast, men det är glada miner ändå. Det blir sista gången vi går på is för den här säsongen och vi gör så gott vi kan med det sargade lag vi har. När vi väl kliver ut ska vi spela bandy. Annars är det ju helt bortkastat.

Jo. Lycka till! Vi hörs efter matchen ikväll!
- Det gör vi. Då ska du få en riktig rapport!
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna