Inför Köping hemma sön 14.00: CJ ska inte ta ner fler bollar med näsan

Nummer 42. Nummer 42.

Vår milda libero brukar hemsidan kalla honom - Christoffer Johansen - mest för att han vanligtvis inte gör så mycket väsen av sig utan lurar runt på sitt godmodiga vis. Men hur mild är han egentligen? Nu väntar Köping hemma och mot Köping borta fick han matchstraff efter att han samlat på sig tre tiominutare.

Vad håller du med?
- Jag är ute och går. Har varit och handlat.

Jaha, vadå?
- Lite käk som jag tänkte äta innan jag går och lägger mig.

Vadå för mat?
- Kyckling. Jag tänkte göra kyckling och ris. Vad har du på hjärtat då?

Jag tänkte göra en inför-intervju.
- Med mig?! Jaha. Ja, det blir bra. 

Vad gjorde du mot Köping senast?
- En utvisning var hög klubba, som inte var hög klubba. Hade jag varit lite längre hade det inte varit utvisning. Och sen åkte jag på våldsamt slag och fasthållning. 

Okej, så det var delvis en dålig domare då. 
- Ja, vi skyller på domaren. Annars funkade ju inte försvaret alls mot Köping och inte offensiven heller. Vi var inte där mentalt.

Det borde ni ha varit kan man tycka när det är kval. Vad beror sånt där på?
- Säg det. Det är väl upp till var och en egentligen. Vi hade ju några viktiga spelare borta, men vi kan ju inte lita på bara enskilda spelare. Det låser sig lite för en del spelare kanske som inte riktigt vågar ta ansvar kan jag tycka. 

Hur tror du att det går imorgon?
- Jag tror att vi kommer göra en mycket bättre match än borta mot Köping. Och igår mot Åtvidaberg var vi där rent mentalt och det tror jag kommer hålla i sig. Och jag ska inte ta ner bollen åt motståndarna. 

CJ syftar här på Åtvids enda mål, där han själv stod för framspelningen efter en misslyckad nedtagning. 

Vad hände?
- Först tyckte jag att jag tog ner bollen med kontroll, men så studsade bollen upp på näsan.

På näsan?
- Ja, på näsan, så då tappade jag bort den och fick inte kontroll på den igen och dom tog den och gjorde mål. 

Men de gjorde bara ett mål på hela matchen?
- Ja, vi hade flera stolpträffar, som jag tycker dom kan sätta nästa gång.

Hör ni det, anfallare? Gör mål!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna