Inför Åtvid hemma ikväll 19.00: Tränar-Simon summerar kvalet hittills


Jaha, Simon, dags för fjärde matchen i kvalet nu då och inte en poäng i de tre första.
- Nä, precis. Nu är det i ett skede att det är i princip omöjligt för oss att vinna kvalet, men det förändrar inte bilden av vad vi går in med. Vi vill hitta tillbaka till vårt spel. Det är en stark drivkraft att få spela tre matcher till mot bra motstånd den här säsongen. Vi tycker att vi har underpresterat hittills i kvalet.

Har ni pratat om vad det beror på?
- O ja. Senast mot Åtvidaberg fanns taggningen och fokuset där, men man ser att tack vare nya positioner på många, så blev det svårt. Det var bara Micke Norberg och Froms som var vana mittfältare till exempel. Det är inte helt lätt att göra andras roller direkt och det är en del i att vi är oorganiserade. Men det är också det att vi blir stressade och gör halvdana saker. Till exempel.

Vad får vi se ikväll?
- Det är ju taggat i laget. Det känns så. Mot HaparandaTornio kändes det som att det var de som vann, men känslan mot Köping och Åtvidaberg var mer att det var vi som hade förlorat och den känslan vill vi inte ha efter kvällens match. Vi vill göra en bra match igen.

Avslag 19.00 på Gärdehov och Selånger har alla tillgängliga för spel.

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna