Inför Köping borta sön 16.00: JK minns pepparkaksformen när han var bäst på plan i Selånger

JK och formen. JK och formen.

Samma klockslag som Selångers buss ska rulla iväg mot Köping ringer vi till köpingssonen Johan Karlsson, tidigare målvakt hos oss, numera tillbaka i dagens motståndare KIS.

Hur är läget?
- Tack, det är bra. Hur är det själv?

Jodå. Kommer du ihåg när du spelade med oss och fick en pepparskaksform som såg ut som Sverige när du blev matchens lirare en gång? 
- Ja. Örebro hemma. Det var lite hopplock som Fransson (Jesper Fransson, dåvarande sportkommittéledamot red:s anm.) tagit med sig från PWC. Saker som han hade rafsat ihop på kontoret. Jag fick också en väska med två väskor i. Vete fan vad det var. Men en fin pepparkaksform. Välanvänd!

Inte särskilt, antar jag.
- Nej. Faktum är att vi hade julklappsbyte med jobbet och då fick jag en i form av en krokodil. Den var ganska lik sverigepepparkaksformen faktiskt.

Blir kul till jul då!
- Ja, vekligen. 

Vad gjorde ni mot Åtvidaberg (förlust 8-3 i kvalseriens första omgång)?
- Vi satt kvar i bussen första 20 minuterna. Åtvid visste precis vad de skulle göra på planen och gjorde det lyckat. Vi hamnade i underläge med 3-0 direkt och blev lite tagna där och kom aldrig riktigt tillbaka. 

Hur var matchen sen då?
- Spelmässigt jämnade det ut sig. Särskilt i början av andra kom vi ut med bra energi och jag trodde att vi kanske skulle äta ikapp, men så kontrade de in ett mål till 6-2 och det blev en alltför brant uppförsbacke. 

Vad tror du om idag då?
- Det blir intressant. Vi har fått tillbaka två ordinarie som inte var med senast, så det blir nog en jämn och spännande match.

Hur mycket har du stått i vinter?
- En tredjedel av matcherna ungefär. 

Annars då?
- Jag har köpt en present till Bodda (Kenneth Bodin, vår grand old lagledare), men jag kan inte säga vad det är förutom att det går dricka och att man gör det i en maskin. [paus] Men det är inte hembränt. 

Bra. Nu ska jag skicka ut den här texten.
- Mm, bra.

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna