Första vinnaren i andelslotteriet!

Vid tio-tiden på fredagsförmiddagen förrättades, under överinseende av Sundsvalls kommuns lotterikontrollant Börje Bergström, första dragningen i Selånger Bandys andelslotteri nr 1. Se på filmen vem som vann! (Det kan ta ett tag innan filmen kommer igång.)

Hur går dragningen till?

Börje har 31 små träknappar med siffrorna 0 till 30. Dessa läggs i en påse och en person som inte har någonting alls med lotteriet att göra drar en knapp ur påsen. Om det är knapp nummer 17 vet man att någon i tiotalet 170-179 har vunnit. Därefter stoppar man tio knappar med siffrorna 0-9 i påsen och drar sedan fram vilket tal mellan 170 och 179 som vinner. 

I dagens dragning drogs en FEMMA följt av en SJUA. Därmed vann nummer 57 - Håkan Eriksson. GRATTIS!

Övre till vänster: Resultatet. Övre till höger: Selånger Bandys lotteriansvarige Peter Norberg och lotterikontrollant Börje Bergström. Nedre till vänster: Vinstlistan. Nedre till höger: Vinnaren Håkan Eriksson
Övre till vänster: Resultatet. Övre till höger: Selånger Bandys lotteriansvarige Peter Norberg och lotterikontrollant Börje Bergström. Nedre till vänster: Vinstlistan. Nedre till höger: Vinnaren Håkan Eriksson

Den glada vinnaren överrraskades ett par timmar efter att dragningen ägt rum. Hans vanligaste kommentarer var, och han sa de ganska många gånger: "Det är helt sjukt" och "Det är LJUVLIGT!"

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

  • Christina • 15 januari 2016 18:11:51
    Åh, så roligt och Stort Grattis. Det var Håkan Eriksson värd!!`
    Nu väntar vi andra också på att våran tur kommer ;)

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna