Inför Broberg U borta sön 3 jan 12.45

Simon Hansson Simon Hansson

Vi tar ett snack med Tränar-Simon inför bortamatchen mot Brobergs utvecklingslag på söndag, men först vill vi prata om annandagsderbyt.

Vad säger du efter segern mot Härnösand?

- Det blev lite fest ändå! Mer publik än vanligt och seger. Vi har ju mött HAIK två gånger nu och jag tycker att det har varit de roligaste matcherna. De försöker spela bollen efter isen och det syns att de har lite tankar när det gäller att bygga eget spel. De var inte alls ofarliga heller, men vi var effektivare i avslutsdelen. 

För övrigt hade vi bättre fart i styrspelet än mot Karlsborg och gör en bättre match defensivt. Stundtals gör vi riktigt bra saker offensivt också, framför allt när vi hittar ett rakare spel i djupet. Vi är ganska nöjda med den matchen. 

Vad tror du om matchen mot Broberg U då?

-  Ja, det är svårt att spekulera kring en förenings andralag eftersom man inte riktigt vet vilka spelare de kommer att ha med. Det har gått halvknackigt för dem hittils, men vi vet inte vad de kan ställa upp med för lag på söndag. Broberg generellt är starka skrinnare, men ja, det är väl ungefär det vi kan säga.

Samtidigt ska inte det spela nån större roll heller eftersom vi ändå vill spela vårt eget spel mot alla lag vi möter. Det är på med blåställen som gäller och samma ödmjukhet inför alla matcher. I samband med lördagsträningen kommer vi ha ett snack kring hur det kommer sig att vi har vunnit alla matcher hittills. Hur gör vi? Vi får aldrig glömma bort vad det är som har tagit oss hit och vi får aldrig tro att det blir nån promenad. Då är vi körda. 

Avslag 12.45 på söndag. Lycka till!

- Tackar. 

P.H.

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna