Inför: Blomman om mötet med serietvåan Karlsborg lördag 19 dec 15.00

Nicklas har kört med ett lår som skiftat i olika blå nyanser under den senaste månaden. Öckerstedt nyfiken som alltid... Nicklas har kört med ett lår som skiftat i olika blå nyanser under den senaste månaden. Öckerstedt nyfiken som alltid...

Gärdehov kurar i regnet och dimman väntandes på lördagens toppdrabbning i division 1 norra mellan ettan Selånger och tvåan Karlsborg. Väderprognosen säger dock lättande molntäcke och mest klart väder under lördagen. Låter som förutsättningar för en kanonmatch!

En som verkligen längtat till den här matchen är nummer 22 Nicklas "Flower Power" Blomqvist, lagkapten och anfallsoxe. Han åkte på en saftig lårkaka mot Haparanda, stod över mot Nyborg och gjorde få byten mot Härnösand och Östersund, så han har egentligen bara gjort en (1) riktig match i serien. 

- Jag känner att jag har varit borta ett tag, men blåmärket är nästan helt borta nu och nu kan jag göra vad som helst. Jag har inte kunnat ta i ordentligt de senaste veckorna, så det var passande att vi inte haft några matcher, säger Bloom.

Hur var sista träningen innan karlsborgsmatchen?
- Den var bra. Det är kul nu när man kan trycka på lite. Jag tycker att det gick bra på träningen i tisdags också. Hela laget har haft bra fokus. Och det blir ju lite extra tändning när Simon säger att laget inte är klart och att ni nu måste visa att ni vill vara med på lördag. Då blir det en bra träning.

Förra säsongen vann du interna skytteligen precis före Kalle Högberg som gjort en del mål på sistone och står på 18 kassar nu. Reflektioner kring det?
- Nu börjar jakten på Smalle. Nu ska det smälla! Nä, men det ska bli kul. Och Kalle har ju frågat hela tiden när jag är tillbaka. Han tycker väl att jag behövs bredvid han.

Vad tror du om matchen?
- Om vi gör det vi ska, då tycker jag att vi ska vinna. Det ska bli jävligt roligt i alla fall!

Välkomna till Gärdehov! Lördag 19 dec, avslag 15.00.

Matchsponsorer är JSI Rör, Swedbank och Skifu. 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna