Inför Östersund hemma sön 29 nov 13.15

Whizzkid - a young person who is very successful or good at doing something - eller - someone whose career progresses rapidly. "Det där så kallade smeknamnet måste elimineras", säger underbarnet själv Whizzkid - a young person who is very successful or good at doing something - eller - someone whose career progresses rapidly. "Det där så kallade smeknamnet måste elimineras", säger underbarnet själv

Selånger har fått en pangstart på serien med fyra raka segrar. Vi ringer till Tränar-Simon, som även döpts till "Whizzkid" av IFK Umeås finurliga hemsidesredaktion. 

Innan vi pratar om Östersundsmatchen vill vi få några ord om gårdagens (fredagens) vinst i bortaderbyt mot HAIK.

- Vi följer inte spelidén riktigt. Visst det var svåra förhållanden, men jag tycker vi kan lösa de problem vi utsätts för på det bättre sätt. I andra halvlek hade vi även hög felprocent i vårt passningsspel. Men vi visar styrka när vi tar timeout och sedan går ut och gör två mål på fem minuter. Det betyder mycket att kunna göra så.

- Man får heller inte glömma att det är elva motspelare på banan som försöker göra det svårt för oss, så det var starkt att vinna trots att vi inte kom upp i rätta nivån. 

Hur tänker du inför Östersund hemma?
- Det gick inte så bra för ÖBS förra året då de slutade näst sist i serien och i år har de öppnat med två förluster (Söråker borta och Karlsborg hemma), så vi är klara favoriter. Det krävs samma arbete oavsett vilket lag vi möter. När vi sätter på oss matchstället då är det vissa saker som gäller helt enkelt. Vår målsättnings är att få till ett spel som håller i Allsvenskan och varje match är en träning för att sätta spelidén. 

Efter den här matchen spelar inte Selånger förrän 19:e december då Karlsborg hemma på Gärdehov väntar.
- Nej, precis, det här är sista matchen innan tre veckors uppehåll. Det vore väldigt skönt med fem raka i ryggen. Det är förresten skönt att vara hemma på Gärdehov igen efter tre bortamatcher. Vi har tagit fyra segrar på fyra matcher och publiken vill ju se segrar så vi hoppas att det kommer några extra imorgon!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna