Ikväll 19.30: SSK-Söråker (träningsmatch)

Henrik Söderlind, en av de som gör sin första match i selångertröjan hemma på Gärdehov. Henrik Söderlind, en av de som gör sin första match i selångertröjan hemma på Gärdehov.

Det är vansinnigt varmt för att vara november på våra breddgrader. Isen på Gärdehov håller sig dock så pass att det blir match ikväll.

Med en och en halv vecka kvar till seriepremiären kommer våra närmaste bandygrannar Söråker på besök. Söråker har i år återigen fått gamla selångerspelaren och -tränaren Kåre Öberg på tränarposten och det blir intressant att se vad det får för betydelse, liksom nyförvärvet, skarpskytten Jocke Hedbergs ankomst till klubben.

För Selångers del gäller följande, enligt tränar-Simon:

"Nu har vi haft en match mot Karlsbyheden då vi fick lägga stort fokus på den offensiva delen och sedan fick vi en match mot Ljusdal då vi jobbade extra mycket med defensiven. Ikväll vill jag se en helhet. Att vi har en hög delaktighet och spelar en ansvarsfull bandy. I defensiven vill jag se lagdelarna kugga i varandra i styrspelet och ett tätt organiserat försvar. Detta är något vi periodvis har lyckats väldigt bra med tidigare. Det är bara det att vi ska få det att fungera under längre perioder."

Avslag 19.30 på Gärdehov.
Fritt inträde.
Välkommen!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna