En nöjd och positiv förening lämnade Rättvik

loading...

Här är ungdomskommitténs Andreas Ljungströms logg från helgens träningsläger i Rättvik!

Lördag:
Vi (ungdom, 50 spelare) åkte från Gärde strax efter klockan sex på lördag morgon och anlände Rättvik vid tiotiden. Full fart på med utrustningen för att stå på isen 10.15.

Därefter lunch i solen.

Under andra ispasset fick vi ungdomsledare förstärkning av några A-lagsspelare som hjälpte till med övningarna och åkte runt och pratade med och peppade de yngre spelarna.

16.00 avfärd till hotellet i Mora för incheckning och gemensam middag (tacobuffé). 80 personer spelare, ledare och föräldrar.

A-laget match 17.15 mot Karlsbyhden. 18-5 till SSK. Theodor Stenshagen gjorde debut i A-laget.

Söndag:
Frukost 0700 och sen tillbaka till arenan. Träningspass för 05/06 och 01/02 medan 03/04 förberedde sig för matchen mot Rättvik.

03/04 match mot Rättvik påhejade av övriga ungdomslagen från sidan. A-lagets tränare Simon och även några A-spelare var in i omklädningsrummet innan matchen och peppade killarna. Spännande match. SSK spelade riktigt bra och har tagit flera steg framåt. Många mål, 9-7 till Rättvik. Bara glada miner!

Som avslutning på helgen samlades alla spelare och ledare från de födda 2007 upp till A-laget på isen. Först tog vi gruppfoto och sen delade vi oss i 6 st blandade lag som möttes i små matcher. Innan vi klev av isen drog vi av en gemensam hejaramsa som förmodligen fortfarande ekar i Rättvik Arena.

Hemfärd med matstopp på Max i Bollnäs.

Mellan ispassen genomfördes teoripass med bland annat diskussioner och praktiska värderingsövningar utifrån föreningens policy om mobbning, kränkning och diskrimintering.

Vi lämnade rättvik som en mycket nöjd och positiv förening med siktet inställt på att göra om det nästa år. Målet vi hade innan helgen att bygga på samhörigheten inom föreningen nådde vi absolut. Både mellan Ungdom och A-lag, men även gemenskapen mellan de olika ungdomslagen.

A.L.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna