Ny målvakt och ny junior

En ny etta i Selånger, "Mugge" Wilsson. En ny etta i Selånger, "Mugge" Wilsson.

Från Norrtelje BF ansluter målvakten Magnus Wilsson (född -94) till årets A-lagstrupp i Selånger.

- Det känns kul! Det var längesen bandyn var såhär kul och då är vi bara inne på rinken än så länge, säger "Mugge", som sedan tidigare har sin brorsa Andreas i Selånger.

- När Selånger kontaktade mig kändes det väldigt bra. Individuellt hade jag min bästa säsong hittills förra året och jag vill ju toppa den. Jag vill ju bara bli bättre och jag tror att det kommer funka bra. Laget är lätt att komma in i. Det är trevliga pojkar här.

A-laget tappade båda målvakterna Johan Karlsson och Tobias Holdo på grund av jobb och studier efter förra säsongen, så att Magnus skrivit är en otroligt viktig pusselbit. Klart är också att Jack Holm (född -97), målvakten som fanns med på en del A-lagstränignar även förra säsongen, kommer att träna med truppen även i år. I vilken utsträckning är inte bestämt. Jack pluggar på räddningsgymnasiet i Torpshammar, vilket ibland är svårt att få ihop med träningarna.

En annan nyhet är att Gabriel Linderson som gått bandygymnasiet i Ljusdal, där han även spelat med LBK:s B-lag och U20, är klar för Selånger. Gabriel, med småländska Tjust som moderklubb, tar därmed plats i truppen som sistaårsjunior. Varje lag får ju ha två extra spelare med i uppställningen om de är juniorer.

Juniorerna i A-truppen just nu är Simon Ehrström, Gabriel Linderson och Erik Edström Petré.

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

  • Östen Sundin • 5 september 2015 20:13:09
    Kul med alla nya spelare.
    Ännu roligare vore om vi SSK kan ta initiativ till att alla bandyföreningar är med och ekonomiskt stöttar hjälpen till alla flyktingar i världen.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna